Počitnice in problem

Z družino sem šel za vikend v toplice, da se malce spočijemo. S seboj sem vzel tudi fotoaparat, ter prenosnik, saj sem fotografiral vsa naša dejanja, da bomo imeli vse v spominu. Vendar kaj se je zgodilo? Fotografije so bile na fotografskem aparatu, vendar, ko sem se kasneje spravil vse presneti na prenosnik, sem izgubil vse slike.

Ne vem kaj se je takrat zgodilo, vem samo to, da sem bil izredno jezen! Izgubljene slike so zame velik problem, saj imam rad vse posneto, kako se z družino veselimo. In vse se mi je naenkrat zrušilo. Slik ni bilo več, moja jeza pa je tudi vedno bolj naraščala. Še sedaj ne vem kako to, da mi na prenosniku ni več kazalo slik, in kasneje, ko je bil fotoaparat povezan z računalnikom tudi tam več ne. Nekaj časa sem sicer bil res jezen, vendar popraviti se več ni dalo. Ko smo prišli domov, sem oboje nesel k serviserju, ter povprašal o celotni zadevi. Vsa zadeva se je celo rešila. Slike so bile! Samo jaz sem kliknil nek napačen gumb, zato mi slik več ni kazalo.

111computer-error-wallpaperŠe danes ne razumem kako sem vse to zakuhal, in še sedaj ne vem kaj sem narobe kliknil, čeprav mi je serviser vse natančno obrazložil. Ugotovil sem, da mi tehnika dela probleme, in se bom moral malce več ukvarjati z njo! Pomembno pa je da se tudi vi poučite vse o vaši tehniki, da ne bo tudi vas tako jezilo, kot je mene.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*