Posel na internetu

Posel od doma in na spletu je vedno bolj popularen. Ampak, če želimo začeti služiti s spletom, potrebujemo svojo spletno stran. Na njo postavimo dobro in kvalitetno vsebino oziroma članke, ter pišemo o stvareh, ki nas zanimajo. Recimo o parfumih, če nas le ti zanimajo. Tako se bodo na naši strani, če bo o parfumih in če bomo na njej imeli Google AdSense oglase vrteli oglasi z parfumi in uporabniki bodo klikali na njih. Mi pa bomo iz tega dobili plačano.

Ampak najprej potrebujemo spletno stran. Da pa lahko spletna stran obstaja, pa potrebujemo še ime strani oziroma spletno domeno (za Slovenijo so ti .si domene, lahko pa imamo tudi .com, .net, .info, .org,… vse končnice ki obstajajo) ter spletno gostovanje. Brez tega naša spletna stran ne more delovati. Šele ko imamo oboje, jo lahko postavimo in začnemo graditi na vsebini.

Če ste popolen začetnik, predlagam da zakupite kakšno slovensko gostovanje. Recimo 100procent.si gostovanje je zelo dobro in hitro ter prijazno za uporabnike. Če česa ne znate, so vam na voljo na e-pošti ali preko telefonske številke. Tudi domeno vam oni uredijo.

No, ko imate vse to postavljeno, predlagam da inštalirate WordPress, saj je enostaven, vstavite oglase in že lahko začnete služiti! Le še osnove optimizacije morate osvojiti in že boste prvi v googlu 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*