Vrata

Nič ni lepšega kot pa to, ko dobimo obisk na naš dom, da ljudje, ki nas pridejo obiskati vidijo kako lep dom imamo in ga samo občudujejo. Kot na primer vrata, posebej vhodna vrata, so tak del celotnega objekta, ki daje obiskovalcem prvi vtis o lastniku hiše. Zakaj, se najbrž sprašujete? Moje mnenje na ta zakaj, je odgovor naslednji. Vhodna vrata so najbolj opazna, ker takoj ko osebe vstopijo na naše dvorišče, to je prvo najbolj pomembno kar vidijo, in kot drugo, vsi vstopijo skozi ta vrata v našo hišo.

 

Vsakdo jih vidi in ali jih občuduje z veseljem ali pa jih graja. Tako kot so pomembna vrata je pomembna tudi notranjost hiše, kajti ali v dnevni sobi, kuhinji ali pa jedilnici se po navadi lastniki usedejo z gosti, tam se kramlja in opazuje prostor, ker smo tam tudi dlje časa. Če vzamemo kot primer, da goste popeljemo v dnevno sobo. Kako mislite, da bi se odzvali na to, če bi imeli cel kavč prekrit z oblačili, nametane knjige, cd.ji, igre, zelo grdo uničeno staro pohištvo in tako naprej?

Ne bi bilo lepo za videti kajne? Izgledalo bi kot nekakšen svinjak, in ravno zato je zelo pomembno, da znamo prostor čim lepše opremiti, saj tako se bomo kot prvo sami najbolje počutili, ker smo tam doma, in kot drugo se bodo tudi gostje počutili dobro. Point vsega tega je, da skrbno izbirajte vso pohištvo in vse kar spada zraven, saj se boste tako vi kot ostali počutili dobro in boste stvari gledali z velikimi očmi, ker vam bodo tako zelo všeč!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*