Pobarvanke za otroke

Kaj imajo otroci zelo radi? Pobarvanke! To so njihovi zvesti spremljevalci, posebej v teh letih, ko začnejo barvati, spoznavati barve, oblike in vse te stvari. Ko so otroci še otroci naj torej uživajo svoje mlado življenje, naj se igrajo venomer, skačejo sem ter tja in ne mislijo na ničesar, kajti kaj hitro pride čas, ko ne bodo imeli toliko prostega časa več, ker se bodo mogli učiti veliko, počasi tudi delati.

kids-coloring-2

 

Otroštvo zelo hitro gre skozi in tudi starši naj z otrokom naredijo čim več fotografij, da se bodo lahko kasneje spominjali, kako je bilo lepo, naj obiskujejo veliko krajev, se zabavajo z njimi, ker to slej ko prej mine. Torej naj otroci barvajo pobarvanke, naj se igrajo z avtki, barbikami in vsemi otroškimi stvarmi. Sama se spominjam, ko sem še bila otrok, lepo hodila v vrtec, nagajala svojim sovrstnikom, nagajala staršem, se venomer igrala in živela kot, da je življenje ena pravljica. Tako bi morali vedno misliti, da je vse skupaj ena lepa pravljica in, da se nam nič ne bo zgodilo.

Ampak kaj, ko postanemo odrasli se vsa ta pravljica malce razblini, posebej, ko pridejo na vrsto tiste težje obveznosti. Ampak veste kaj! Če boste slabe volje pa le vzemite pobarvanke v roke in se malo sprostite, ko boste barvali svoje pravljične junake iz vaše mladosti! Pomaga.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*