Mini prenosniki

Se vam zdijo mini prenosniki priročni, ali imate raje prenosnike normalne velikosti? Jaz osebno mislim, da so tile mini prenosniki zelo priporočljivi, sploh, ker nam zasedejo zelo malo prostora za razliko od nekih večjih.

 

Posebej ženske, ki imajo vedno s seboj neke velike torbice lahko brez problema spravijo v torbico tale mini prenosnik in hop gremo v šolo, službo. Jaz osebno vem, da se to da narediti, kajti sama imam res veliko torbico in še vedno se mi zdi malo preveč majhna, tako, da bi se vseeno za prenosnik še našel prostor. In pa tudi za faks so zelo super, ker na fakulteti nimaš nekaj veliko prostora, da bi se lahko razkomotil in, da bi imel računalnik pa še kakšen zvezek na mizi. Nikakor, to odpade, ker so sedeži zelo skupaj in ima vsak prostor samo za en računalnik, če ga ima zraven in je prostor že zaseden. Če pa imamo mini prenosnik pa se že najde malo več prostora, kajne?

V trgovinah v glavnem najdemo popolnoma vse, samo, da si omogočimo lažje delo, da nas ne ovirajo stvari, vse pa je odvisno samo od nas samih kaj nam bolj ugaja. Če nekdo hoče ogromen zaslon na prenosniku bo tudi iskal neke vrste tak računalnik, če pa bo nekdo hotel majhen zaslon pa bo iskal nekaj na tem principu. Vse je res odvisno samo od naših osebnih želja.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*