Usnje? Zakaj pa ne…

V trgovinah vsepovsod že imajo neke kartice ugodnosti in vse te kartice je nemogoče imeti v denarnici, ker se potem niti več zapreti ne da! Zdaj pa razmislite koliko trgovin vse obstaja že, in vsaka ima svojo kartico ugodnosti in vi imate vse kartice. Kako boste potem vse to spravili v denarnico? Mislim, da bo to kar težka misija. Kaj torej mislite, da je dobro, da si omislite? Ovitek za vse vrste kartic!

Fashion Accessories - Leather Goods_tcm35-5360

Usnjeni izdelki pa ponujajo tudi tovrstno ponudbo, ker imajo ovitke tudi v usnju. Sama sem včasih imela vse kartice v denarnici, ker nisem niti vedela, da obstajajo takšni ovitki samo za te kartice, in denarnico sem komaj zaprla! Bi še rekla, če bi bilo toliko denarja v njej, vendar tega je bilo premalo, kartic pa preveč! Sedaj sem si omislila ta ovitek in moram reči, da je vse mnogo bolj lažje, kar se tiče zapiranja denarnice.

leather-2

V denarnici imam samo tiste nujne kartice, ki vem, da jih bom skoraj vsak dan potrebovala, posebej tiste kartice za razne trgovine s prehrano. Tisto res nonstop potrebujem, kartic ugodnosti za oblačila pa ne potrebujem vsak dan, saj si niti vsak dan ne kupujem novih oblačil ali pa kaj podobnega. Hrana je vendarle na prvem mestu, potem pa oblačila.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*