MOREŠ se promovirati!

Ali veš, da so pleksi promocijske table res dobre za promoviranje sebe, da se pokažeš širši publiki, recimo da vidijo tvoj logotip, da vedo s čim se ukvarjaš in tako tudi drugič, ko vidijo kakšen oglas se te spomnijo kdo si in da od tebe pa hočejo ta produkt, ki ga prodajaš ali pa tvojo storitev, karkoli pač ponujaš. Če se že ukvarjaš z nečim, prodajaš materialne stvari ali storitve, v obeh primerih je super da izve zate čim več ljudi, ni tako? Verjetno ti ni v interesu, da boš imel tu in tam kakšno stranko, ampak ti je v interesu, da dobiš čim več strank kot je le možno, saj tako bo tudi tvoj kapital vedno bolj rastel in bo v podjetju vedno več denarja. Več kot daš, več dobiš.

Ne vem, če obstaja kdo in bi bil zadovoljen le z eno stranko mesečno, s tem ne pokriješ niti pol svoje plače, kaj šele da bi koga imel zaposlenega. Skoraj vsak si želi čim več da se mu dogaja, da raste, ne da venomer stoji na isti točki. To je enako z nekom, ki je majhen, recimo da se kdo ukvarja s slaščicami, in dela res dobre slaščice, začne na Instagramu promovirati, noben ga niti ne pozna, ne boš niti naročil in imajo potem lih tu in tam kakšno naročilo. Ko pa se začneš bolj promovirati, dajati naokoli letake, kam kakšne table, si dobiš par res dobrih influencerk katerim podariš svoje slaščice toliko, da naredijo objave, ljudje začnejo to spoznavati, vidijo lepoto v tvojih slaščicah, in potem gre veliko tudi od ust do ust in dobivaš vedno več strank in s tem posledično vedno večja naročila.

Moreš se promovirati, da zrasteš, moreš naokoli govoriti, kazati svoje ime da sploh vedno kdo si in kaj ponujaš. Če si majhen in začneš in hočeš rasti je to edina možnost – se čim več promovirati. Ni to kot da si Tuš ali pa Mercator, če pač potrebuješ kruh, mleko, veš kam ga boš šel kupiti in prav tako potrebuješ hrano in preprosto moreš kupiti. To kaj ti pa ni tako nuja kot so posebne slaščice pa moreš dati nekaj več od sebe, da ljudje HOČEJO jesti tvoje sladice.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*