Ko vidiš trgovino na km …

Če pa kaj rada počnem pa je to, da nakupujem. Kupim si vsekakor stvari, ki jih potrebujem, se pa zelo velikokrat zgodi, da kupim kaj kar pa ne potrebujem, žal tako je, takšne smo ženske, zelo pogosto potrebujemo kaj kar potrebujemo, ampak ne potrebujemo. Bog ne daj da greš kje po mestu in so tile folijski reklamni napisi, pa da piše tam kakšna akcija ali kaj podobnega, pa niti ni potrebna akcija, samo pač da mi je všeč in da si to res želim. Kot recimo, če pridem jaz v Italijo, kjer je Victoria’s Secret v določenih mestih, tam je moja obvezna postojanka, samo da vidim reklamni napis za to trgovino in mi srce že začne biti na polno. In ja, super je, da se dandanes da narediti vse možno, da se opazi določene trgovine že na 200 metrov.

Sploh ženske imamo oko za trgovine, lahko se pogovarjamo in nas naši moški želijo odvrniti od določene trgovine, ker jo mogoče vidijo pred nami in nas skušajo zamotiti, da je ja ne bi videle, ampak ne ne more jim uspeti! To večkrat naredi moj partner, ampak mu nikoli ne uspeva kaj preveč dobro, ker jaz sem tako kot nekdo ki zavoha hrano ne vem kako daleč, tako jaz zavoham trgovine.

Malce za šalo malce zares! Predstavljajte si, da ne bi bilo nikjer nikoli nič označeno, da bi bile trgovine le med štirimi stenami in sploh ne bi vedel kaj je notri. Ok druga bi bilo, če bi bilo steklo potem vidiš v trgovino kaj se prodaja, če  pa bi bila neka klasična trgovina samo vrata, kako boš vedel kaj je notri. Tako da super je, da je označeno na veliko, tako vsaj veš kje je kaj!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*