Miele: Vgradni kavni avtomati

Vgradni kavni avtomati predstavljajo sedanjost in prihodnost priprave kave. Nič ni boljšega od okusne kave na začetku dneva, za kar lahko poskrbi le kvalitetna naprava. Miele kavni avtomati so izpopolnjeni do najmanjše tehnične podrobnosti in tako omogočajo pripravo brezhibnih kavnih specialitet. Kaj je tisto, kar vgradne kavne avtomate Miele ločuje od ostalih?

Kot pove že samo ime, so vgradni kavni avtomati vgrajeni v elemente gospodinjstva, najpogosteje prav v kuhinji. Kljub temu, da so skoraj neopazni, jih krasi inovativen in moderen dizajn. S tem v mislih so strokovnjaki ustvarili optimizirano napravo, ki jo lahko vsak uporabnik upravlja le z dotikom prsta. Udobna uporaba vgradnih kavnih avtomatov pa ni vezana le na enostavno upravljanje, temveč je vpletena v celotno delovanje same naprave. Tu v ospredje postavimo predvsem inteligentne funkcije kavnih avtomatov.

Funkcija CupSensor samodejno zazna višino skodelice in ji prilagodi položaj centralnega izliva. S tem je preprečeno škropljenje, omogočena pa je tudi enostavna namestitev različno velikih skodelic ali kozarcev. Pri tem pomaga tudi BrilliantLight, ki z nežno LED svetlobo poskrbi za dovoljšno mero luči pri ustvarjanju mojstrovine. Slednjo je moč ustvarjati tudi v večjih količinah in ne le eno posebej, kar je ena izmed največjih prednosti vgradnih kavnih avtomatov Miele. Funkcija OneTouch for Two omogoča istočasno pripravo dveh skodelic kave. To pa še ni vse, saj je le dotik stran oddaljena tudi funkcija kavnika in čajnika. Tako lahko brez težav avtomat Miele pripravi tudi do osem skodelic kave zaporedoma.

Vgradni kavni avtomati so opremljeni s fiksnim vodnim priključkom, ki pomeni reden dovod vode in dodaten užitek v pripravi. Vsestranskost pa se pokaže z možnostjo preklopa na klasično delovanje s posodo za vodo. Pogosto se v kavi znajde tudi mleko, za kar je pri kavnih avtomatih Miele poskrbljeno s sistemom EasyClick. Z njim je omogočeno preprosto vstavljanje posode za mleko, ki poskrbi za dodatno udobje priprave kavnih napitkov.

Glavna zvezda pa je seveda kava, ki se v avtomatu nahaja v treh ločenih posodah. To pomeni vsakokratno pripravo ustrezne in kakovostne kave, ki je prilagojena vašemu okusu in željam. Svežino zagotavlja AromaticSystemFresh, ki kavna zrna s pomočjo inovativno vgrajenega koničnega mlinčka zmelje za vsako skodelico posebej. Konec priprave kave je le še uporaba časovnika, kjer lahko nastavite čas priprave kave in vklop drugih funkcij. Mednje štejemo tudi čiščenje aparata, ki ga je Miele poenostavil in približal uporabniku. S funkcijama ComfortClean in AutoDescale oziroma AutoClean je čistoča poenostavljena in samodejno vodena. Popolni užitek priprave kave najdete v vgradnih kavnih avtomatih Miele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*