Igraš bilijard?

Igrate kaj biljard ali ne? Mi doma ga velikokrat igramo, saj imamo biljard mizo kar doma. Sicer ni tako zelo velika kot je v raznih igralnicah, samo malo manjša je, ampak še vedno zelo dobra in za nas dovolj velika. Jaz, ko držim v roki palico, ta moja biljard palica kar iskre meče, ker tako dobro igram. No ja, malo heca, ampak kaj dosti se pa tudi nisem zmotila.

download (1)

Hvalila se sicer ne bom, ampak glede na to, da kar veliko igram biljard, in da ga imam doma bi se prav spodobilo, da ga znam dobro igrati. Malo čudno bi izgledalo, da bi venomer igrala, a igrati prav pa ne bi znala. Biljard je namreč meni osebno zelo dobra sprostitev, saj ko igraš pozabiš na to kakšne težave imaš, ne misliš na to kaj moraš narediti, preprosto prepustiš se igri.

Sicer, ko krogla ne pade v luknjo, takrat sem že jezna malo, ampak moja jeza dokaj hitro spusti. Ponavadi gremo igrati ob večerih za kakšno urco, urco pa pol nekje, ravno toliko, da pozabimo na ves stres, ki smo ga mogoče dobili čez dan. Na to igro smo nori popolnoma vsi v naši družini. Tudi, če dobimo kakšen obisk ali pa kaj se vedno snidenje konča z eno ali pa dvema igrama biljarda. Ni ga lepšega kot pa to.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*