Bombonček ob gostovanju

Zelo mi je všeč, ko se ponudniki gostovanja trudijo, da privabijo nove stranke. Že že, da paket in cena vplivata na odločitev, ampak jaz raje vzamem malenkost dražje spletno gostovanje  in da dobim nekaj zraven. Karkoli. Najraje pa še vidim kupone od katerih imam koristi. Ali pa brezplačne domene, kar zelo pali. Vsaj pri meni. Sploh če se gre za .si domeno.

hero-web-hosting

Našel pa sem tudi GigaSpark.si, kjer dobiš ob nakupi kupon za AdWords gostovanje v vrednosti 60€! Super, to se vedno rabi, saj veliko oglašujem za svojo spletno trgovino. Še bolj ap so se mi oči zasvetile, ko sem ugotovil, da za prvo leto gostovanja nudijo kar 50% popust! Woow, super! Double win! Pa še .si domene so zelo poceni, .com pa so itak najcenejše. Kot da bi kupoval v tujini,… slabij 8€! Super, zakaj bi tujcem dajal denar, ko pa lahko ostane pri nas, v sloveniji?

Zelo všeč so mi tile fantje iz gigaspark imajo dobro ponudbo in zgleda da se res trudijo, da si pridobijo čim več strank. Sicer še nimam dovolj dolgo gostovanja, da bi lahko oddal končno oceno, ampak za zdaj je vse super. cPanel nadzorna plošča, hitra namestitev, vse deluje kot treba, hitri strežniki,…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*