Wolt promo kod za 30 hrk

Gladan? Nemate ideju što kuhati? Osijeka, Pule, Rijeke, Slavonskog Broda, Splita, Varaždina, Velike Gorice, Zadara, Zagreba i Zaprešića od sada mogu naručiti hranu iz popularnih restorana putem WOLT-a!
Prilikom registracije unesite WOLT PROMO kod “CS2CG i iskoristite popust od 30 hrk!

Kako WOLT radi?
Skinete aplikaciju, registrirate se, odaberete restoran i ono što želite jesti, naručite, čekate i već jedete. Naručeno jelo obično dobijete u roku od 20 do 40 minuta, a donosi vam ga njihov osobni dostavljač na biciklu, skuteru ili automobilu – ovisno o udaljenosti.

Kako se vrši plaćanje?
Aplikacija Wolt već je dugo dostupna u drugim gradovima, tako da je vrlo profinjena i jednostavna za korištenje. Plaćanje je moguće putem Apple Pay ili Android sustava ili kreditnim karticama. Plaćanje je potpuno sigurno, a nakon primitka hrane dobit ćete račun u fizičkom obliku i na e-mail.


Što ako nisam zadovoljan hranom?
U slučaju da hrana nije OK možete ocijeniti (i dostavljača) kao i restoran. Svi znamo da nije uvijek moguće jamčiti savršen obrok, ali svako mišljenje je važno. Već mi se dogodilo da nešto nije bilo u redu. I kad god sam dao lošu ocjenu, kontaktirali su me iz WOLTA-e sa željom da saznaju što nije u redu i nagradili moje vrijeme i mišljenje.

Gdje možete preuzeti aplikaciju WOLT?
Wolt je dostupan u Apple Store i Google Play Store, aplikacija je besplatna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*