Miele: Talni sesalnik z vrečko

Posebne življenjske situacije zahtevajo prilagojene rešitve. Ker živimo v svetu, obdanem z virusi je nadvse pomembno, da naš dom ostane čist in zdravju prijazen. Miele si že vrsto let prizadeva izpopolniti vaše želje glede higiene prostorov, vam zdaj lahko ponosno predstavi svoj talni sesalnik z vrečko, s katerim se boste za vedno lahko poslovili od umazanije in bakterij.

Mielejev sesalnik z vrečko omogoča maksimalno sesalno moč, kadarkoli jo potrebujete. Funkcija Boost s kratkotrajnim vklopom ponuja maksimalno moč sesanja za kar se da udobno čiščenje. Po potrebi lahko s funkcijo za največ eno minuto povečate moč svojega modela EcoLine na kar 900 W. Kljub tovrstni stopnji sesalne moči, sesalnik ostane zelo varčen, obenem pa odstrani še tako majhno, trdovratno tako fino kot tudi grobo umazanijo.

Poleg briljantne sesalne moči, je Mielejev talni sesalnik z vrečko nadvse priročen in enostaven za uporabo. Za še posebej udobno rokovanje, vam predstavljamo gibljivo pritrditev sesalne cevi, ki omogoča ergonomično ter udobno uporabo. Učinek vzvoda omogoča lažje manevriranje s talnim nastavkom, kar pripomore k razbremenjenosti zapestij. Sesalnik je kot nalašč tako za male kot za velike. Teleskopska cev Comfort omogoča intuitivno podaljšanje na želeno višino, v kateri se zaskoči. Z večjim premerom naraste tudi volumen toka zraka, kar še dodatno pripomore k izjemnim rezultatom čiščenja. Majhni detajli, kot je na primer gumirana površina na zgornjem koncu ročaja, se izkažejo za zelo praktične. Tudi če cev prislonite ob steno, ta ne bo zdrsnila na tla.

Vsi sesalniki Miele Complete C2 in Complete C3 imajo okrog celotnega obsega nameščeno plastično letev za zaščito pohištva. Ta varuje sesalnik pred neželenimi trki ob pohištvo in obratno.

Mielejev talni sesalnik z vrečko je vedno pri roki. Vsi talni sesalniki so serijsko opremljeni s tremi deli pribora. Prvi je nastavek za oblazinjeno pohištvo, drugi je nekoliko ožji nastavek, nenzadanje pa vam delo olajšajo s sesalnim čopičem. Vsi deli so integrirani v sesalnik tako, da so zaščiteni pred prahom, ali pa so nameščeni na držalo VarioClip, kjer so vam pri roki kjerkoli in kadarkoli to želite.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*