Tale ura je res huda!

SplitShire / Pixabay

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste hodili po cesti, se ustavili pri semaforju in je zraven vas en stal ter opazil recimo vašo uro in je rekel, „kera huda ura“? Ali pa ste na pijači s prijatelji in je tam nekdo opazil prelepo uro na vašem zapestju in vam je rekel, da je res top? Še ne? No, meni se je to že zgodilo.

Namreč bila sem s prijateljicami v gledališču, vsi smo bili lepo in fancy oblečeni, seveda za piko na i še modni dodatki in eden izmed teh modnih dodatkov je bila moja takrat nova urca. Ker je v gledališču kar veliko ljudi, vsi lepo oblečeni pa kdaj čekneš koga, oziroma zagledaš neko stvar na določeni osebi, ki ti kar pade v oči in ne moreš nehat gledat, to se mi je večkrat zgodilo.

No, in mi smo sedeli že v dvorani in je zraven mene sedela ženska srednjih let, ko je nato na mojem zapestju opazila mojo uro in se še danes spomnim, ko je rekla „mladenka, kako lepo uro imate, prečudovita je“ in seveda je bilo to meni woow, nekdo je nekaj na meni pohvalil, in sem bila cela vesela. Zanimalo jo je kje se da takšno kupiti in sem ji seveda povedala, saj to ni nekakšna tajnost, da ne bi smela vedeti, kje si lahko kupi uro in me še danes zanima, če si je potem kupila enako uro, ali kakšno drugo, ali celo morda nič.

Ženska je bila res privlačna, tako zelo urejena, izgledala je, da se zna vesti v družbi, da ni vzvišena vendar ima v sebi noto uglajenosti in to mi je bilo pri njej res všeč. Saj sama nisem neka kmetica, da se ne bi znala obnašati, seveda se znam normalno pogovarjati, vendar določeni ljudje so pa res tako posebni ko govorijo, res uglajeni, da ti morejo pasti v oči. Kot da bi gledal koga iz kakšne plemiške družine, vendar da niso vzvišeni. Tudi sama bi rada bila tako uglajena, vendar ne dominantna, egoistična, vzišena, ampak navadno dekle, preprosto, vendar uglajeno vendar mene preprosto zanese in se pogovarjaš tako preprosto. Moram se naučiti, da bom bolj posebna pri govorjenju, da bom postala prava dama.

SplitShire / Pixabay

Leave a comment

Your email address will not be published.


*