Kako zmanjšati celulit

Celulit je kot trdovratna maščoba na majici, ki je nikakor ne spraviš dol pa če se še ne vem kako trudiš. No ja, truditi se moraš in to zelo, pa čohati, da gre končno madež iz majice in tudi pri celulitu je enako, se moraš mučiti, da gre vsaj za kanček bolj v pozitivno smer, da se ga vsaj malce manj vidi. Ampak, kako pa narediti,da bi se celulita kar se da čim bolj rešili? Z maderoterapijo nad celulit in gremo do konca tako bi jaz rekla, da naredite, saj sem na sebi to sprobala in mi je res zelo pomagalo. Saj nič ne obstaja, da bi se lahko celulita čisto znebil, to ni šans, lahko pa ga konkretno omiliš.

Rezultat iskanja slik za maderoterapija

Lahko prideš do te točke, če si res vztrajen, da se celulita skoraj da ne vidi, kar je res dobro, saj si na res izjemno dobri poti, če ti kaj takšnega uspe, potem pa moreš tudi gledati na prehrano in pa seveda še eno pomembno sredstvo – VODA, piti res veliko tekočine čez dan (ne gazirano, ne sladko pijačo, samo vodo), voda vsepovsod pomaga. No in da vam povem, meni je maderoterapija res zelo pomagala, jaz sem imela celulit takšen, da ko je bila največja vročina poleti, da sem vedno nocila jeans hlače, da se ni taok zelo videlo, prav sram me je bilo iti v kratke hlače.

S to terapijo mi je uspelo priti do te točke, da sedaj brez pomisleka grem v kratke hlače, obleko brez da bi se kaj zmrdovala in jamrala, tako zelo se mi je stanje moje kože izboljšalo.

Koža je tudi bolj čvrsta, prožna, kar prej nikoli ni bila, začela sem piti veliko vode kar tudi prej nisem, bolj zdravo živim, črtam vse sladko iz jedilnika kar je le možno (ok, včasih se že pregrešim to itak, samo ne pa tako sem se včasih, skoraj vsak dan). Pred terapijo sem se še posvetovala s terapevtko, ki mi je to delala kako in kaj, popolnoma vse mi je razložila, da jaz ko sem laik na tem področju, da sem res vse razumela, res zelo ti znajo pomagati, svetovati pa če jih vprašaš še tako glupo vprašanje. In ko pogledaš kako delajo to terapijo z nekimi lesenimi valjarji si misliš, pa to bi ja lahko sam si doma delal, ampak ne, ne moreš, ni šans, da bi ti doma uspelo narediti kaj takšnega kot uspe njih v tem centru. Res vesela sem, da sem jih našla na spletu, in vesela sem, da sem se premaknila iz točke A na točko B, da sem ta moj celulit res tako omilila, da se mi že zdi, da ga več nimam. Res hvala maderoterapij!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*