Postanite kuharski mojstri, kar v svoji kuhinji

Imate radi zapečene, vendar sočne jedi, kot jih pripravljajo kuharski mojstri v najboljših restavracijah? Takšne specialitete si sedaj lahko pripravite kar v domači kuhinji, v Mielejevi pečici. Pečice znamke Miele združujejo kombinacijo različnih načinov delovanja in vlage ter vam omogočijo, da lahko dosegate vrhunske kulinarične rezultate v peki in pečenju. Specite okusno pecivo z ravno prav zapečeno skorjico ali sočno in lepo zapečeno pečenko. Da se boste lahko izkazali kot vrhunski kuharji, v domači kuhinji, si lahko v načinu delovanja Peka s paro, dodatke pare časovno nastavite.

Da boste lahko pripravili več jedi hkrati, imajo nekateri modeli Mielejevih pečic XXL notranjost. Njihova prostornina tako zajema kar 90 litrov in ima 3 nivoje. Tako vam nudi ogromno prostora za pripravo vaših najljubših kuharskih specialitete. Kljub temu, da so te pečice zelo velike, pa so še vedno izjemno zmogljive. Opremljene so z ventilatorjem za vroč zrak, z dvema grelnikoma in dvema ventilatorjema, ki skrbi za izjemno hitro segrevanje pečice in optimalno kroženje vročega zraka.

Skoraj nič čiščenja

Čiščenje pečice in trdovratnih madežev, ki se nabirajo na notranjih površinah, je izredno nadležno opravilo. Notranjost Mielejevih pečic, rešetke in pekači so prav zaradi tega opremili s patentirano prevleko, ki ima edinstvene lastnosti proti prijemanju, zato je čiščenje trdovratnih madežev zelo enostavno in hitro. Hkrati lahko, na nekaterih modelih Mielejevih pečic, vklopite tudi funkcijo Katalizatorja, ki omogoči, da sopara, ki izhaja iz pečice, odvzame maščobo in vonjave, kar preprečuje nastanek mastnih oblog na pohištvu, stenah in zavesah. Tudi vonj po hrani, se s paro precej zmanjša.

Da bo čiščenje Mielejevih pečic še lažje pa imajo te pečice tudi funkcijo Pirolize, tako imenovano samodejno čiščenje pri visokih temperaturah. Pri pirolitičnem čiščenju ostanki hrane razpadejo, se spremenijo v pepel in se popolnoma odluščijo od površine v notranjosti pečice. Tako dolgotrajno mučno čiščenje ni več potrebno.

Širok razpon kuharskega ustvarjanja

V Mielejevih pečicah lahko preizkusite svojo kuharsko žilico in z različnimi funkcijami in programi pripravite najrazličnejše jedi. S programoma Mali in Veliki žar lahko postanete kralji žara, s programom Zapečene jedi lahko pripravite zapečeno in sočno pečenko, s programom Vročega zraka pa lahko spečete sladico, ki bo rahla in puhasta kot oblaki na nebu. Pečico lahko uporabite tudi za odtajanje ali s programom Hitro segrevanje, hitro pripravite željen obrok.

Enostavnost in udobje

Si želite varne peke, ne da bi se dotaknili vročih površin notranjosti pečice, medtem ko zalivate slastno pečenko? Pečice Miele vam, z možnostjo izvleka vodil, omogočajo, da na katerem koli nivoju pekače in rešetke, v celoti izvlečete iz pečice, pri čemer v vseh položajih ostanejo stabilni. To vam nudi udobje pri peki, saj se vam ni potrebno dotikati vročih površin in držati pekač, hkrati pa zalivati ali obračati živilo. Pečice Miele ponujajo tudi možnost lastnih individualnih nastavitev jezika, svetlobe in zvočnih signalov, kar vam bo vaše kuharske podvige naredilo še enostavnejše. Za posebej občutljive jedi, pa si lahko s časovno funkcijo nastavite točen začetek in konec peke.

Energijska varčnost

Mielejeve pečice so priljubljene tudi zaradi izredno majhne porabe energije. Večina Mielejevih pečic se uvršča v razred energijske učinkovitosti A+, kar varuje okolje, hkrati pa ima pozitivne učinke tudi na znižanje vaših stroškov.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*