Nekje je treba začeti

Ljudje smo bitja, ki v večini vedno prestavljamo dela iz dneva v dan. Ko pride danes rečemo, to bomo jutri, pa pride jutri in prestavimo dan kasneje in potem že mine toliko časa, da je mimo že pol leta, pa je mimo že eno leto in tako naprej. Le redko jih je takšnih, ki so tako da ko si nekaj zadajo za en dan da to tudi naredijo. Sama nisem med to manjšino, če bi bila bi bila izjemno srečen človek, ampak sem bolj med tistimi, ki skoz in skoz nekaj prestavljajo, ko pa pride že toliko preko roka določena zadeva, potem pa se tolčem po glavi (pa ne dobesedno).

Kot primer, nazadnje je ta, da sem imela določene zdravstvene težave o katerih niti ne bom razpravljala, ker potem ne bom konec kaj hitro, in je lahko tale članek napisan za ceo knjigo, ker je težko v enem stavku napisati. In ko sem videla da me to zdravstveno stanje jezi sem tisti prvi dan, ko sem prišla od zdravnika se zagnala, da najdem neko alternativo, da ja ne rabim jemati tablet in več obiskovati zdravnika.

Image result for počutje

So pa te težave povezane z želodcem, da boste vsaj vedeli kaj me je jezilo oz me malo še. In potem se je to iskanje alternativne rešitve vleklo v nedogled in je minilo pol leta. Ja prav ste prebrali, POL LETA! Ko sem se nekega dne zavzela kako hitro je čas minil in še sama nisem mogla verjeti, da je res toliko časa minilo sem se končno spravila k sebi in potem res nekaj poiskala v kakšnem tednu sicer ampak sem pa našla nekaj. Našla sem namreč konopljine kapljice.

Po eno mesečnem jemanju tega sem se osebno mnogo bolje počutila, želodec me ni več tako mučil kot me je pred časom in res kot da bi našla neke čudežne kapljice. Ko sem videla to razliko v počutju sem se sama pri sebi jezila, zakaj za vraga sem tako dolgo čakala s tem?! Če bi to našla že pol leta prej bi me tudi pol leta prej nehalo vse to tako mučiti kot me je. In zatorej ljudje dragi. Ne čakajte predolgo, ne prestavljajte dela iz dneva v dan, ker to ni niti malo dobro in vam bo na koncu pošteno žal. Pa čeprav se vam nekaj res ne da delat, iskati ali karkoli, potrudite, prisilite se in boste videli, da boste veseli, da ste se takoj podvizali in da niste nekaj vlekli v nedogled!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*