Poceni rabljeni avti

Prijatelj Matej in jaz bova kmalu dopolnila osemnajst let in komaj čakam, da bo prišel čas, da dobiva avto. Seveda nama starši tako ne bodo kupili čisto novega avtomobila to se tako zavedava, ampak na avto oglasi iščeva neke dobre poceni rabljene avte in mogoče bova lahko enega izmed rabljenih avtov tudi dobila.

What should I look out for when buying a car on eBay? | This is Money

Mogoče bova imela srečo, če bova ok v šoli in nasploh, da bova lahko vsaj avto si sama izbrala po svoji izbiri, seveda v normalni ceni kot smo se doma zmenili. No vsaj pri nas doma smo postavili limit glede cene, koliko lahko največ znaša avto, kako pa je bilo pri Matejevih doma to pa ne vem, nisva se niti imela časa pogovarjati o tem, ker sedaj sem res čisto padel v nakup avta in res hočem imeti nekaj dobrega pa čeprav rabljenega in zato gledava malo avto oglase, pa mogoče najdeva le kaj dobrega. Saj veste rek, ki pravi: »kdor išče ta najde«.

Doma pa tudi s starši nimam težav, razumemo se zelo in se niti ne bomo nekaj kregali glede avtomobilov, samo pogovorili se bomo med seboj, vsak bo povedal svoje mnenje in na koncu bo tudi skupna odločitev kateri avto bo prišel k nam domov, kajti zadnjo besedo pa tako imata oče in mama, ker bosta navsezadnje onadva kupila avto ne jaz, zato pa ju moram in hočem toliko bolj spoštovati, ker če sta ona super do mene hočem in bom tudi jaz do njiju!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*