Otroška soba

Otroci potrebujejo otroške vzmetnice in to takšne na katerih se bodo naši mali bauceki lepo naspali. Otroci so naš čar življenja, naše veselje, naša radost. Kaj bi počeli mi brez njih? Življenje bi bilo preveč dolgočasno in nič se nam ne bi zgodilo zanimivega! Jaz pa ravno sedaj sem že v sedmem mesecu nosečnosti in že malo izbiram stvari za mojega novorojenčka, nakupujeva s fantom voziček, oblekice, vzmetnico na kateri bo lahko vse dneve in noči lepo spančkal, to kar je tudi moja največja želja, da bo moj otrok živel kot kralj oziroma kraljica!

Children beds ideas with a unique design | Home Decorating Ideas

Lepo otroško sobo nadgrajuje dobro otroško ležišče

Kakšnega spola bo otrok še ne veva, in vse stvari kupujeva sedaj v tako nevtralnih barvah, da ni roza ali pa da ni modra, ampak izbirava barve, ki veljajo za oba spola, kajti rekla sem si, da hočem biti presenečena, ko izvem kaj bo, da sploh nočem vnaprej vedeti kaj bo, naj ostane to presenečenje do konca. Karkoli bo, bom neizmerno vesela, kajti prišlo bo novo bitje, ki bo dihalo enak zrak kot ga sedaj jaz in moj fant.


Otroška posteljica vam moram povedati, da mi je tako zelo všeč, takšne lepe oblike je, da se to ne da opisati, da bi kar jaz najraje spala v njej, če bi le lahko. In če je že posteljica tako lepa je seveda nujno obvezno, da ima tudi najboljšo spalno površino, torej vzmetnico. Če otrok dobro spi potem je tudi boljše volje in manj je nervozen. Tudi odrasli smo takšni, da če slabo spimo, da smo potem cel dan tako zmečkani, tečni, neprespani in komaj čakamo, da gremo spet v posteljo!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*