Ni službe? Kaj pa prodaja preko spleta?

Prodaja preko spleta je zelo zanimiva mojemu fantu. Rekel je da se bo podal v posel in da bo uresničil svoje sanje. Sedaj prodaja določene izdelke in mu gre iz vsakega meseca v mesec boljše. Izkupiček denarja se samo veča. Ko ga gledam prav vidim, da dela to z velikim veseljem in ravno to je najpomembnejše, ko se lotiš kakšnega takšnega posla kot se ga je sedaj on.

How to Really Sell Stuff Online (& Everywhere Else) - Power Blogger

Kako bi pa izgledalo, da bi to počel s težavo? Mislim, da niti polovico od polovice ne bi imel izkupička tako kot da ima sedaj v tem res kratkem času! Mene pa recimo zelo zanima moda in bi se rada podala v ta posel čez čas, ko bom res pripravljena. Bi imela svojo linijo oblačil in tudi ličila, popolnoma vse v zvezi z modo bi imela in bi to prodajala preko spleta, čez čas, ko pa bi prišla s podjetjem na zeleno vejo pa bi si omislila neko trgovinico še, ker nekateri pač raje naročajo preko spleta, splet drugi pa raje vidijo izdelke v živo, šele nato kupijo, drugače se nakupa sploh ne lotijo.

Two happy buyers. Stock Photo & Stock Images | Bigstock

Rada bi naredila da bi bilo za vsakega človeka nekaj in da bi se vsak počutil kot del trgovine, da bi res rad kupoval tako v spletni trgovini kot obični trgovini z mojimi rečmi. Splet je šel res zelo naprej, samo zagrabiti moram pravi vlak, da bom tako dobra v prodaji s spletom kot moj fant!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*