Hubelino predstavlja pravi mali raj za otroke

Hubelino steza za frnikule

Otroški svet je navadno poln lepih in privlačnih barv, s katerimi se ponašajo tudi številne igrače. A če te krasijo samo mikavne barve in nič drugega, potem ne morejo biti ravno koristne za naše malčke. Če pa npr. lesena igrača vsebuje kombinacijo pravljičnih barv in številnih prednosti, je vsekakor vredna našega nakupa.

Pri izbiri otroških igrač smo navadno pozorni tudi na proizvajalca. Hubelino je zagotovo ena od najbolj priljubljenih blagovnih znamk, ki otrokom omogoča ne samo nadvse lepih pisanih igrač, temveč tudi številne prednosti, ki vplivajo na otrokov razvoj. Če v kratkem katerega od  malčkov želite presenetiti z najkoristnejšo igračo na svetu, priporočamo, da si ogledate, kaj vse vam ponuja omenjeni izdelovalec otroških produktov.

Hubelino Tangram – nova serija logičnih iger

Če je vaš mali junak starejši od štirih let, imate na voljo precej večji spekter oziroma nabor igrač kot pred letom dni. Pri izbiri nove igrače namreč ključno vlogo igra tudi otrokova starost. Za štiriletnike in starejše malčke je Hubelino izdelal prav posebno igro, ki je videti mikavna že na prvi pogled.

To je igra Tangram, ki predstavlja novo serijo logičnih iger. Otroke lahko zabava neskončno dolgo časa in ponuja možnost, da malčki svoje slike sestavljajo s pomočjo kock z različnimi narisanimi oblikami.

Komplet Hubelino Tangram nosi številne prednosti. Ena med njimi pa je zagotovo ta, da prispeva k izboljšanju otrokove domišljije in logičnega razmišljanja.

Učenje številk s Hubelinom

Na voljo je tudi povsem novi komplet Hubelino, ki otrokom lahko na učinkovit način predstavi prav vse skrivnosti številk. Komplet vsebuje kar 64 izjemno mikavnih slikovnih kock ter kar 5 matičnih plošč. Izdelek je primeren za vse otroke, ki so že dopolnili štiri leta.

Hubelino učenje številk
Učenje številk s pomočjo Hubelina

Naj naštejemo še nekaj najbolj priljubljenih igrač omenjenega proizvajalca. To so gradbena proga v zeleni ali modri barvi, kroglice, proga s kockami, sudoku, skrite ovce, mavrične domine, razigrano štetje, gradbena blazinica, puzzle gasilsko društvo in še bi lahko naštevali.

Nakup Hubelinovih izdelkov po dostopnejši ceni

Na sploh so igrače Hubelino izjemno cenjene, saj so za naše malčke izjemno koristne. Na voljo so v številnih specializiranih prodajalnah z igračami. Možen je tudi spletni nakup tovrstnih izdelkov za otroke, ki se zaradi dostopnejših cen še bolj splača.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*