DOLGE IN TEMNE TREPALNICE TUDI BREZ UPORABE MASKARE

Si tudi vi želite dolgih in lepih trepalnic, brez da bi podlegli umetnim trendom? Za trepalnice velja nenapisano pravilo, da daljše kot so, boljše je, saj odprejo pogled in poskrbijo za zapeljive oči. Prav zaradi slednjega je v porastu tudi uporaba umetnih trepalnic in podaljševanje ter vihanje trepalnic v salonu. Tukaj je nekaj nasvetov, kako naravno do lepih, zdravih in gostih trepalnic, da bo vaš pogled še posebno zapeljiv, za kar pa ne boste porabile preveč časa ali denarja.

Čiščenje

Prvi in zelo pomemben korak, če želite imeti zdrave in lepe trepalnice. Vsak večer temeljito odstranite ličila, da se koža in trepalnice odpočijejo. Uporabite naravne in kakovostne izdelke in pazite da niso preveč agresivni, kot na primer otroško olje, saj lahko razdraži kožo okrog oči. Raje uporabite mandljevo ali olivno olje, ki zelo blagodejno vplivata na kožo, trepalnice in obrvi. Da bodo trepalnice pripravljene na nov dan, jih pred spanjem namažite s serumom za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo spodbudil njihovo rast.

 

Izogibajte se umetnih trepalnic

V želji po dolgih in gostih trepalnicah marsikatera ženska poseže po umetnih trepalnicah. Morda tistih, ki jih nalepimo in namestimo same, ali po tistih za katere je v kozmetičnih salonih potrebno odšteti ogromno denarja. Agresivna lepila našim naravnim trepalnicam škodujejo. Lahko jih močno poškodujejo in celo izpulijo. Če želimo rast naravnih trepalnic pospešiti, se moramo odpovedati umetnim trepalnicam.

 

Previdno pri nanašanju maskare

Preden uporabite maskaro, zjutraj na trepalnice nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo trepalnice zaščitil in hkrati spodbudil njihovo rast. Nato maskaro začnite nanašati na korenu trepalnic. Za najbolj optimalen učinek najprej poudarite trepalnice na sredini, nato na zunanjem in na koncu še na notranjem kotičku oči. Za konec oči priprite in dodatno plast maskare nanesite še na konice.

 

Deluje tudi na obrveh

Ste že slišali za rek, da so obrvi okvir vašega obraza? No, na srečo serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash deluje tudi na obrveh, ki pa nimajo le praktične vloge, da ščitijo vaše oči, ampak predstavljajo tudi lepotni ideal, s katerim lahko drastično spremenite svoje obrazne poteze. Serum enostavno nanesite na dele, kjer vam obrvi ne rastejo in po 4 tednih uporabe, bodo tudi le-te bolj goste in poudarjene.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*