Hoteli v Ljubljani

V našem glavnem mestu, v Ljubljani se venomer kaj dogaja. Že mesto je samo po sebi zelo lepo in ima polno zanimivih in lepih znamenitosti, ki si jih je seveda priporočljivo ogledati. Sama vedno, ko grem v kakšen drug kraj, državo pregledam vse kar je za tam značilno, ker kaj bi pa drugače počela naj tam, če se ne bi nič razgledala? Potem sem šla samo za popolno bedarijo nekam drugam. Meni je poanta, da grem kam drugam ta, da še vidim kaj drugega od tega kar že poznam, ter da se naučim kaj novega.

medno-hotel

Zelo zanimivi in lepi so tudi hoteli v Ljubljani, notranjost je fenomenalna in tudi osebje je zelo prijazno, kar mi je najbolj všeč ko grem v razne hotele. Ni mi všeč namreč, ko kam pridem, da že ob vstopu me vsi čudno gledajo, jim je težko kaj povedati, pomagati, to ni pravo osebje, pravo osebje je prijazno in nasmejano, in se pripravljeno tudi kaj pohecati. Tisti hoteli, ki imajo prijazno osebje bodo tudi imeli mnogo več prometa, kot pa tisti, kjer je osebje nezadovoljno, kar pa je mnogo odvisno od tistega, ki vse skupaj vodi, saj jih mogoče tudi on oziroma ona preveč mori, da so vsi skupaj zateženi. Tako je tudi v gostilnah.

Kjer so natakarice prijazne in nasmejane, tam bo veliko obiska, kjer pa so tečne pa bo tudi obiska in napitnine mnogo manj. In kot sem rekla, vse je odvisno od šefa, oziroma tistega, ki vodi osebje!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*