Galerija slik

Vedno sem si želela en dober telefon. Se sprašujete zakaj? Zato, ker sem hotela, da seveda ima dobre funkcije kot takšne, in pa najvažnejše poleg tega da kliče, ter pošilja sporočila je to, da dobro fotografira! To pa želim zaradi tega, ker zelo rada slikam lepe stvari, in mi je tečno vedno nositi s seboj fotoaparat, zato sem si priskrbela samo en dober mobitel, ki ima tudi to zelo kakovostno.

Seascape-landscape-oil-painting-on-canvas

Zakaj bi nosila dve stvari, in si naložila breme, če danes obstaja že vse v enem, kot je to eno lahko mobitel. In ko grem nato pod naziv »galerija slik« lahko vidim vse moje prelepe umetnine. Na mobitelu pa obstajajo še dodatne aplikacije, ki si jih lahko snameš iz interneta, da fotografijo še dodatno oblikuješ, in to mi je še bolj všeč.

 

Slika dobi nekakšen dodaten pridih in ni samo navadna slika, temveč lepo urejena slika. Kasneje pa imam to navado, da ko sliko oblikujem in vse, jo dam nato razviti, da jo lahko imam še v papirnati obliki, saj tehnologija je danes vprašljiva, in lahko mobitel recimo hitro se uniči, nekaj več ne deluje dobro, se slike same od sebe začnejo brisati, kot sem imela enkrat to smolo, da sem naletela na takšen mobitel, in zato dam raje vse razviti, da jih lahko imam v svojem albumu!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*