Velika ponudba sistemov za video nadzor

Spletna trgovina Lion Shop se lahko pohvali s precej veliko ponudbo opreme in sistemov za video nadzor, ki postajajo čedalje bolj popularni tudi pri nas. Vlomi tatov v hiše ali pa poslovne objekte so se namreč v času gospodarske krize precej povečali, video nadzorni sistemi pa predstavljajo enkraten način zaščite premoženja in lastnine.

Trgovina tako ponuja vso potrebno opremo za večjo varnost, od video nadzornih kamer in ohišij zanje, zapisovalnih postaj (DVR postaje), ki imajo že vgrajene trde diske, pa do zelo zmogljivih video nadzornih PC kartic. Lion Shop ima tudi zelo veliko ponudbo brezžičnih (WiFi) sprejemnikov in oddajnikov za video nadzorne kamere.

Strokovnjaki v trgovini Lion Shop vam tudi nudijo vso potrebno podporo pri upravljanju video nadzornih sistemov, prav tako pa vam zagotavljajo tudi montažo kupljene opreme. Nudijo montažo video nadzornih sistemov „na ključ“, tako da vam čim bolj olajšajo delo ter predvsem temeljito poskrbijo za vašo varnost.

Trgovina pa ponuja tudi posebne sisteme, ki so namenjeni lažjemu nadzorovanju otrok. Gre za sisteme, ki so posebej oblikovani za nadzor dojenčkov ter omogočajo staršem lažje zagotavljanje njihove varnosti. Sem spadajo tako Baby monitor sistemi, ki vsebujejo brezžične kamere, sprejemnik in mikrofon, kot tudi  športne kamere, katere se lahko namesti na kolesarske čelade. Tudi te imajo vgrajen mikrofon in omogočajo spremljanje otroka, ko se prvič sam odpravi na cesto s kolesom, prav tako pa lahko služijo kot zabavni pripomoček za nekoliko starejše športne navdušence. Ti lahko s pomočjo kamere za čelado posnamejo svoje adrenalinske spuste s kolesom in te trenutke doma podoživljajo – sami ali pa v družbi.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*