Trenutna obsedenost

Must Buy rubber stamp. Grunge design with dust scratches. Effects can be easily removed for a clean, crisp look. Color is easily changed.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili s čim prav obsedeni? Dam roko v ogenj, da se vam je to že zgodilo, prav vsakemu se je že po mojem mnenju, kajti kar hitro postanemo s čim obsedeni. Uganete, kaj so trenutno moje obsesije? To so pametne zapestnice, trenutno moj naj hit, kar morem imeti in kaj mi je top in kaj mi je „in“. Imam že dve pametni zapestnici, ena je v rdeči barvi, druga v vijolični in še vedno imam v mislih, da si hočem kupiti še kakšno, mika me trenutno najbolj modra. Vem da je ena popolnoma dovolj, ampak ne znam obrazložiti zakaj morem vedno znova kupiti kakšno.

Rezultat iskanja slik za happy people with bracelet

Najbolj me seveda navdušujejo barve, saj več ko imaš barv bolj lahko med seboj kombiniraš. Pa še povrh vsega sem ženska in saj veste kakšne smo ženske, vedno iščemo še in še novih stvari, saj hočemo da se med seboj ujema, da se barve prelivajo med seboj, da pašejo skupaj po domače rečeno, da dobro izgleda in pač ženske kot ženske, ko vidimo kaj lepega smo nore na to zadevo, kajne?

Ampak vseeno, moremo si nekaj prav tako privoščiti vsake toliko časa in vložiti nekaj vase, seveda če le imamo finance. Če pa nimamo financ in si nekih dražjih reči ne moremo privoščiti pa si prav tako lahko vsake toliko časa nekaj mičkenega, ravno toliko, da razveselimo svojo dušo, saj čeprav določeni zanikajo, da nočejo ničesar, si globoko v sebi prav tako želijo oz. so veseli ko si kaj kupijo ali pa ko kaj dobijo. Plus tega, če smo vsaj malo pozitivni in ne nastrojeni, tečni, jezni, nam bo šlo v življenju vse kot po maslu, stvari se nam bodo kar same prikazale pred očmi. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*