Renault Clio je zakon!

Avtomobil je pomembno prevozno sredstvo in je fajn, če ga imamo doma, kajti, če moramo nujno kam iti, ali pa da smo bolj oddaljeni od doma do centra ne moremo nikamor, če nimamo avtomobila. Sama imam tale nov Renault Clio, kupila sem si ga takoj, ko je prišel ven, ker sem itak morala zamenjati avto in sem rekla, da si bom enega novega kupila in ravno takrat je potem prišel tale moj sanjski Renault.

Ta avto mi je tako božanski, da vam ne znam povedati, tako za vožnjo kot tudi za pogled. Moj je rdeče barve in moram reči, da meni so od nekdaj všeč avtomobili bolj v beli ali črni barvi, v nobeni drugi barvi mi niso lepi, ampak tale pa mi je prečudovit v rdeči barvi! V naši družini imamo vsi Renaulte. Moja dva brata, moj oče in mama, sedaj pa še jaz. Preprosto všeč nam je ta znamka avtomobila.

In sem malo povprašala moje, če je drago zdaj to vzdrževanje avtomobila in so mi lepo rekli, da ne, recimo cena brisalcev za Renault Clio je na nivoju, gume tudi, v glavnem ni pretirano, saj ni to Audi ali pa Mercedes. Sedaj imam ta avto kar lep čas in sem več kot zadovoljna z njim, ne bi ga menjala, pa če mi kdo Audija ponudi v zameno! Kar je meni všeč mi je všeč z zagotovostjo in ne menjam za noben denar. Pa vi?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*