Frizure za poroko

Se vam približuje v kratkem kakšna poroka in ne veste kakšno pričesko bi si naredile, da bi bile lepe? Frizure za poroko so nekaj genialnega, saj lahko imamo vseh vrst frizur, in te pričeske za poroke so vedno tako elegantne, tako posebne bi lahko rekli, ker se vidi na koncu na laseh, v celotni pričeski, da je bilo vloženega veliko truda, da je bil končen rezultat tako dober! Moja teta se bo sedaj čez mesec dni poročila in že gledam kakšno frizuro bi imela, da bom prelepa na njeni poroki. Seveda ne mislim zasenčiti neveste, to nikakor ne, ker ona je tista, ki mora biti v središču pozornosti in ne jaz, ampak tudi gostje moramo izgledati zelo lepo na njen najlepši dan.

Collection Short Hairstyles for Weddings Part II|Top Hairstyle   Wedding Hairstyles Ideas for Short Hair | Short Hairstyles 2014 ...

Komaj čakam namreč, da pride tista sobota, ko se bomo lahko zabavali in veselili, kajti že kar dolgo nismo v družinskem krogu imeli nobene zabave, niti piknika, malo smo se vsi skupaj oddaljili in ta poroka je spet neka priložnost, da se vidimo in družino. Imam pa še mlajšo sestrico namreč in tudi za njo moram malce razmisliti kakšno frizuro ji bom naredila, kajti njo pa so prepustili doma kar v moje roke, kajti tako majhna je pa ima tako lepe lase, da ji kar zavidam. Saj tudi sama imam lepe, ampak ne pa tako zelo kot ta naša mala nagajivka.

Res komaj čakam, da pride poroka, da bom lepa kot že dolgo ne, vsa se bom bleščala!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*