VEDEŽEVANJE IZ CIGANSKIH KART TUDI DRUGAČE

Vedeževanje poznamo od vedno. Znani viri nam govorijo, da se je vedeževanje iz kart pojavilo že v štirinajstem stoletju. Za vedeževanje se uporabljajo različne vrste kart. Med najbolj priljubljenimi so vsekakor ciganske karte.
Če si želimo vedeževanja iz ciganskih kart lahko pridemo do vedeževalca na različne načine.
Lahko se odločimo, da si bomo omogočili vedeževanje kar pri vedeževalcu, pri njemu. Vedeževalec polaga karte na različne načine. Lahko v vrsti, lahko v krogu ali pa v več vrstah. Lahko postavljate vprašanja, ki se nanašajo na preteklost, na sedanjost ali na prihodnjost. Seveda nas največkrat zanima naša prihodnost. Lahko vam vedeževanje pomaga pri pomembnih življenskih odločitvah. Zelo pomembno je iz katere strani se odpirajo karte. Za vedeževanje so pomembne pozitivne karte, negativne karte in tako imenovane nevtralne karte. Negativne karte znižajo moč pozitivnim kartam. Zelo pomembno za vedeževanje je v kakšni kombinaciji so postavljene nevtralne karte.
Če ne želimo priti k vedeževalcu zaradi različnih razlogov; nimamo časa, ne želimo srečati koga ko čakamo na vedeževanje, ker nam je mogoče nerodno si lahko omislimo vedeževanje tudi na drugačne načine. Vedeževanje si lahko omislimo tudi preko televizije, po mobitelu oziroma telefonu in lahko si omislimo vedeževanje kar po internetnih straneh. Obstajajo internetne strani, kjer poteka vedeževanje tako, da direktno klikaš na karte in istočasno dobimo razlago za posamezne slike na katere klikamo. Zelo uporabno je vedeževanje preko televizijskih ekranov. Če se odločimo za vedeževanje preko televizijskega ekrana, mi vedeževalca vidimo, vedeževalec pa nas ne. Vedeževanje poteka tako, da se mi z vedeževalcem samo pogovarjamo. Tako ohranima našo intimnost, seveda če ne želimo, da nas vedeževalec pozna. Ni se nam potrebno predstaviti s pravim imenom, lahko smo bolj iskreni in sproščeni. Zelo pomembno za vedeževanje je, da smo sproščeni in iskreni. Vedeževalec mora čutiti naša energijo, ki se v nas pretaka. Tako bo napovedovanje prihodnosti bolj natančano.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*