Romantično darilo…

Zame so najlepši in najbolj popolni modni dodatki prstani! Ko sva imela s fantom obletnico odkar sva skupaj jih imam še raje! Pa nisem materialna oseba, da bi samo gledala, da dobim kaj, ne, ampak od takrat dalje so me tako očarali.

Fant me je namreč na tisti prelepi dan presenetil in mi kupil prstan s Swarovski kristali, kristalček je bil takšne lepe modre barve, skoraj turkizne. Ko sem ga videla, ko je odprl darilno škatlico sem osupnila, ker ti je res zastal dih.

Prstan Crystal Heart s kristali Swarovski

Sprva me je bilo strah, da se ne bi uničil, oziroma obarval, ker saj veste, da če kupiš kakšne verižice kar v kakšni drogeriji potem iz srebrne barve nastane bakrena, ker je navaden kič. Ampak tale pa kot izgleda ni, pa je že en mesec mimo od takrat, ko sem ga prejela pa je še vedno v istem stanju kot takrat, ko sem ga dobila.

Dol ga dam samo takrat, ko se grem tuširat, drugače pa je vedno na meni. Pa kolikor sem brskala po spletu še niti kaj poceni ni bil, tako da ga čuvam tako kot čuvam na moje tri muceke, ki jih imamo doma.

Ta dan, ko mi je to podaril si bom vedno zapomnila, pa še dan nama je bil naklonjen, je bil lep prečudovit sonček, izgledalo pa je tako kot da bi me zasnubil (samo da me še ni), hehehe.

Što je to romantika? - Igniss - Blog.hr

Leave a comment

Your email address will not be published.


*