Aloe vera kozmetika?

Ali veste, da se aloe vera uporablja tudi v kozmetiki? Sama tega namreč nisem vedela. Vem, da iz vsega živega se dela kozmetika, nisem pa vedela, da to fascinantno rastlino uporabljajo tudi v namene za kozmetiko. Sedaj, ko to vem bom šla enkrat v drogerijo in pogledala katera kozmetika vsebuje to rastlino. Če vsebuje to, potem vem, da bo tudi puder ali karkoli je narejeno iz tega dobro.

Laurenzia_AloeVera_Kategoriebild

 

Vsaj mislim si, glede na to, da ima tale aloe vera veliko dobrih lastnosti. Sama pijem sok iz aloe vere in mi zelo pomaga, saj se počutim bolj živahno, in se mi da popolnoma vse početi. Edino moram se še samo prisiliti, da bom redno telovadila, da bom res v dobri telesni formi. Moj problem je namreč tale, da kakšen teden redno telovadim vsak dan, iste vaje, ampak po enem tednu pa odneham, ker se mi več ne da.

 

To še moram nekako izpiliti, da se mi bo dalo še to, drugače pa moram reči, da se vsak dan vstanem z optimizmom, polna veselja in cela nasmejana. Vsaka stvar je za nekaj dobra, tako aloe vera kot telovadba kot nekaj popolnoma x, važno je, da najdete pravo stvar zaradi katere se boste osebno počutili v dobrem stanju.

aloe-vera-natural-beauty

Leave a comment

Your email address will not be published.


*