Zaščiti se predčasno!

Spolni odnos je pomemben, sploh če smo s tisto pravo osebo, s katero želimo biti. Ampak, čeprav smo s pravo osebo je pomembno, da se tudi zavarujemo pred spolnim odnosom. Sploh če smo še mladi in seveda še nismo pripravljeni na to, da bi imeli otroka je pomembno, da se pred spolnim odnosom zavarujemo kar pomeni ali kontracepcijske tabletke, če pa tega ni pa kondomi, bolje da se prej prepreči, kot pa da pride do nečesa kar tisti trenutek še nočemo oziroma nismo pripravljeni na to. Kajti ko pride otrok potem se vso mladostniško veselje konča.

Image result for kondomi

Sploh, če še nismo polnoletni ali pa smo ravno malo preko, dmo še dijaki ali pa študenti, šola je obvezujoča in potrebno je da jo naredimo, mladi smo še in seveda da je otrok potem res zelo zelo velika odgovornost in ni mačji kašelj.

Zdi se že na prvi pogled, eh saj to je na izi, ni problema, ampak je konretno naporno. Mnogo lažje je imeti mucka kot pa otroka, že težje kot mucka je pa imeti recimo psa, ko pa še potrebuje veliko hoje, seveda odvisno od pasme, ampak primerjajte malo, ni vse tako na simpl, morate včasih res dobro premisliti, če ste v tistem trenutku primerni oz. dovolj uposobljeni za določeno stvar in če imate čas.

Kajti pri otroku se morate zavedati, da se boste mogli veliko, res veliko rečem odpovedati, ko bo prišel. Zato uporabite raje zaščitna sredstva in dokler ne boste sami pri sebi ugotovili, da ste primerni in dozoreli za nekaj več, da je čas za to, do takrat pazite in verjemite, da je lažje paziti pri spolnem odnosu, kot pa da potem zamudite vso mladost in norenje, zabave in podobno. Ni res?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*