Zabaven WC golf

Spletne trgovine v Slovenije rastejo kot gobe po dežju. Vsak dan jih je več in danes lahko na internetu kupimo že praktično vse. Veliko ljudi, se spletnega nakupovanja boji – zlorabe kreditnih kartic, kraja identitete, visoki stroški poštnine in predvsem to, da si izdelka pred nakupom ne moreš ogledati, ga prijeti v roke. Verjamem, da se bo sčasoma spremenilo tudi to.

Zadnjič sem odkrila precej zanimivo spletno trgovino. Moram priznati, da sem bila nad ponudbo kar malce presenečena. Čisto nekaj novega in svežega, veliko stvari pri nas še nisem zasledila. Odločila sem se, da preizkusim. Pregledam vse in se na koncu odločim za WC golf. Bliža se prijateljev rojstni dan in ker staršno rad igra golf, pomislim, da bo to več kot odlično darilo pa še nasmejali se bomo. Naročim, za prvič izberem plačilo po povzetju in čakam. Na veliko presenečenje je paket pri meni že naslednji dan. Now, that was fast, si mislim medtem ko hitim odpirat škatlo. Izdelek izgleda zabaven, odpirala ga ne bom, se odločim, in ga zavijem v darilni papir.

Drugi večer na rojstnodnevni zabavi pa smeh. Darilo se je izkazalo za odlično, predvsem pa kot zabaven pripomoček. V paketu je vse, mini golf palica, dve žogici, luknja z zastavico, zelenica v obliki preproge za okoli stranišča pa še znak »Do not disturb« za na kljuko od vrat. Noro. Bomo videli, če bo prijatelj pri naslednji golf igri kaj bolj obvladal udarce, sedaj, ko lahko trenira tudi doma. Hahaha…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*