Vsake sanje se lahko uresničijo!

Že dolgo sanjate o novi kuhinji? Vedno znova si govorite, sedaj bomo kupili novo, pa ne potem, pa spet sedaj, in potem to traja tako dolgo in dolgo, da minejo že leta ne samo meseci. Ste vi eden oz. ena izmed teh? Hja, marsikdo se najde v tem stavku. Tudi sama sem bila ena izmed teh. Namreč dolgo sem si želela novo kuhinjo, ampak pač finančno je vedno zaškripalo, vedno so bile druge prioritete, kaj je bilo važnejše in bolj pomembno, da se prej kupi.

Image result for moderne kuhinje

Imam namreč še dva otroka in seveda sta onadva še večja prioriteta od vsega. Saj ne da bi imela slabo plačo, da bi živeli iz meseca v mesec, ampak čeprav imava z možem lepe place za našo državo se vedno najde nekaj kar je bolj pomembno, da se kupi prej. Ampak sedaj po dolgem dolgem sanjanju sva se z možem vendarle odločila za novo kuhinjo. Namreč celotno hišo bomo počasi prenavljali in kuhinja je prva na vrsti.

Vse bo bolj v modernem, novejšem stilu, nič več tega starega kar je bilo 30 let nazaj aktualno. Ko sem prišla v salon kuhinj, to je bil zame raj. Prvo sva si pogledala vse naokoli kaj se nama pravzaprav sploh zdi lepo, kaj hočeva. In potem sva našla po kar dolgem iskanju res najlepšo kuhinjo (vsaj zame) kar jih je možno. Nato smo se s trgovcem / svetovalcem skupaj vsedli ter naredili načrt kaj vse bi naj kuhinja vsebovala, kaj naj bo zajeto v njej, kakšna dolžina, mere, v glavnem res vse.

To je bil najlepši čas, ki sem sig a sploh lahko zaželela, kajti kuhinja je moja najboljša soba v hiši, kjer sem največ časa, kjer sem s tistim največjim veseljem. Kuhinjo smo nato naredili po merah, dobila sva prav tako natančen izris le te in res komaj čakam da jo dobiva, da se zmontira in da lahko začnem delati v njej. Kajti sedaj Morava čakati kakšen mesec, morda dva da jo dobiva, ampak kaj potem če bova čakala, imela bom točno takšno kuhinjo kot sem jo že dolgo sanjala!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*