Verjemi in manifestiraj

Se vam velikokrat zgodi drage dame, da ne veste kaj bi kupile svojemu dragemu za obletnico, rojstni dan? Za nas ženske si mislimo, hmm, pa to je lahko, za ženske najdeš res marsikaj, imaš od nakita, oblačil res vsega boga bi lahko rekli, za moške pa je morda malce manj, vsaj tako se zdi nam ženskam. Če nimaš ideje kaj mu kupiti, naj ti podam eno dobro idejo, moj je bil zelo vesel, ko sem mu to kupila in namreč ta kategorija se imenuje modne moške denarnice, če pa mu ta kategorija ni všeč potem pa je tudi izbirčnež, moški imajo v večini kar radi denarnice, ure in kaj podobnega.

To sem jaz mojemu nazadnje kupila, imela sva namreč obletnico in tako sem zelo dolgo razmišljala kaj bi mu sploh kupila pa nisem imela nobene ideje in se mi je kar iznenada porodila ta ideja, kaj pa če bi to in izkazalo se je za vrhunsko darilo. Včasih si moreš samo zaželeti, da bi se ti porodila neka ideja kaj bi lahko kupil, potem moreš malo pozabiti na to in se samo manifestira, in dobiš idejo za darilo dobesedno na pladnju samo moreš videti to, če prezreš določeno idejo potem pač pride in gre in si brez darila še dalje.

V manifestacijo marsikdo ne verjame, si misli eh to je samo nakladanje, ampak ni, če si pozitiven, če se počutiš v sebi srečnega, čutiš da nimaš nekih negativnih misli, omejujočih stvari, ki te pestijo, kajti tvoja vibracija ustvari tvojo situacijo in če se počutiš fenomenalno ti bo šlo vse po planu, če se počutiš v sebi slabo, si jezen na ves svet ne boš privlačil nič druga kot pa negativne stvari, zato pa je potrebno biti v življenju kolikor se le da pozitiven.

In ja je težko biti pozitiven, ko se ti kdaj zgodi kaj slabega, ampak potrebno se je takrat vsesti, zadihati in se s pomočjo določenih vaj sprostiti in ponovno priti na pozitivno vibracijo. In videli boste, vse se bo uredilo kot si želite, vsepovsod. Tako da ljudje dragi, bodite pozitivni kolikor se le da!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*