Urejena?

V prihodnosti imamo na sporedu eno poroko. In če greš na poroko seveda, da moreš biti urejen, poštiman v nulo bi jaz rekla. Poroka je v maju tako da veliko časa nekaj nimam. Našla sem si kaj bom imela oblečeno in to je jumpsuit takšen rozkast, bolj vleče na kožno barvo samo je neka mešanica, res prelepa barva mi je glede na to da roza barve ne maram. Čevljev sicer še nimam to še moram najti, uhančke imam, morem si le še najti eno verižico in pa urco, ker verižica zelo paše na tale jumpsuit urca pa tudi in verižico že vem kje bom kupila, uto pa tudi sem našla eno perfektno na rocneure.si samo čakam, da pride plača hehe.

Ko potegneš črto ti vse skupaj kar nanese. Zdaj pa če nimaš neke velike plače kot jaz, dobro nimam čistega minimalca imam malo večjo, ampak vseeno so tukaj še položnice, kredit in tako gre večinoma ves denar samo za takšne stvari, da o trgovini sploh ne govorimo in pa bencinu tam pa tako bankrotiraš in pač si moreš za poroko nato kupovati vsak mesec nekaj, če imaš v glavi točno začrtano kaj hočeš imeti kot imam to jaz. Sprva sem sicer imela namen imeti obleko, ampak nisem našla nobene top obleke.

Ok našla sem jih par, ampak so vse bile UNI velikost in ko jaz to probam na meni vse VISI, ker sem tako drobna in tako sem jezna res na to bedno UNI številko. Ko vidim, da so tiste klasične številke sem res srečna, ko pa vidim to številko pa že vidim, da mi nebo pasalo pa čeprav tam na modelu izgleda vrhunsko, ampak boš ja, na meni vse visi. Sem pa nato našla top jumpsuit, izbirala sem med črnim in tem rozkastim, in sem se potem na koncu odločila za rozkastega, ker je vseeno bolj pasal k moji postavi, barvi kože, lasem. Tako da ja, komaj čakam da dobim vse kar imam nagledano in bom top!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*