UČINKOVIT SESALEC ZA VEČ PROSTEGA ČASA

Sesanje je lahko naporno in dolgotrajno, in razumemo, da tiste redke proste trenutke, ki jih imate na voljo, raje preživljate med kvalitetnimi prostočasnimi dejavnostmi s svojo družino ali pa jih namenjate svojim hobijem. Nihče si ne želi preživljati svojih sobot med dolgotrajnim sesanjem, med katerim je zaradi ovirajoče dolžine kabla in nerodne sesalne glave treba izvajati skoraj akrobatske posege, da lahko dosežemo vse oddaljene kote in kotičke – in kljub vsemu trudu vedno ostanejo kotički, ki jih zaradi sesalnikove oblike in okornosti ne moremo doseči. Pri Philipsu se dobro zavedajo vseh pomanjkljivosti, ki še vedno spremljajo izkušnjo sesanja v letu 2018; zato se je njihova ekipa priznanih strokovnjakov vrgla v delo, da bi za vas ustvarila sesalnike, ki se bodo učinkovito spopadli z vsemi naštetimi problemi in vam omogočili najboljšo mogočo uporabniško izkušnjo. Rezultat je serija vrhunskih sesalnikov, med katerimi lahko vsako gospodinjstvo najde pravi sesalec, prilagojen njegovim osebnim potrebam.


Sesalec
Izbirate lahko med sesalci z vrečko ali brez, brezžičnimi sesalci, sesalci za mokro čiščenje trdih tal, robotskimi ter ročnimi sesalci – ter različnimi kombinacijami med njimi. Vsi vam bodo omogočili vrhunske rezultate, vi morate izbrati le takega, ki bo ustrezal vašim individualnim željam in načinu življenja.

ZA AVTOMOBILSKE NAVDUŠENCE PRIPOROČAMO:
Dvostopenjski ročni sesalec MiniVac, s ciklonskim tokom in aerodinamičnim nastavkom. Zasnovan je posebej za globinsko čiščenje avta in za svoje delovanje ne potrebuje vrečke. Ima kar 5 nastavkov in avtomobilski vtikač, dobite pa ga v kompletu s priročno torbo za shranjevanje. Njegova aerodinamična zasnova vam bo omogočila enostavno in učinkovito odstranjevanje tudi najmanjših delcev nesnage, ki jo ljudje prinašajo v vaš avto na svojih čevljih – tudi iz težko dostopnih mest pod sedeži! Avtomobilski ključ vam bo po drugi strani omogočan neomejen čas delovanja, saj vam ne bo treba prekiniti čiščenja avta zaradi polnjenja.

Avtomobilski sesalec
Sesalec ima tudi ročaj z zanko z mehko gumijasto plastjo za optimalen oprijem, tako da ga lahko držite v takšni legi, kakor sami želite. Ker je bil zasnovan posebej za potrebe čiščenja avtomobilov, ima med svojo opremo (ki jo vso lahko hranite v torbici za shranjevanje skupaj s sesalnikom v predalu za rokavice ali v prtljažniku!) vse nastavke in pripomočke, ki vam bodo omogočili optimalno čiščenje avta pod različnimi pogoji. Dodatna oprema vključuje: mali in veliki krtačni nastavek, mali in veliki ozki nastavek ter dolgo cev, zasnovano posebej za čiščenje tudi najtežje dostopnih mest.

ZA VSE OSTALE, KI ŽELITE OPTIMIZIRATI SVOJ PROCES ČIŠČENJA, PA PRIPOROČAMO:
Dvostopenjski ročni sesalec MiniVac z mokrim in suhim sistemom in aerodinamično oblikovanim nastavkom. Tako kakor ročni sesalec MiniVac, namenjen čiščenju avtomobilov, tudi ta sesalec deluje na ciklonski sistem brez vrečke. Ima kar 4,8 V zmogljivo baterijo, dobite pa ga v kompletu s krtačni, ozkim in gumijastim nastavkom. Priročni napajalni podstavek, ki ga lahko postavite tako na trdno vodoravno podlago kakor tudi namestite na steno, vam bo omogočal, da bo sesalec vedno pripravljen za novo sesanje.

KAKO DELUJE CIKLONSKI SISTEM?
Sesalec s ciklonskim zračnim tokom zadržuje vse nečistoče v svoji notranjosti, obenem pa z vrtenjem zagotavlja visoko sesalno moč in učinkovito sesanje nove umazanije, medtem ko dvostopenjski filtrirni sistem nesnagi preprečuje izstop iz sesalnika. Prvi filter je namenjen prestrezanju večjih delcev, drugi filter pa zadrži tudi manjše delce nečistoče.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*