Se je vremenu zmešalo?

V tem jesenskem času je kar se tiče dela enkratno, saj v mrzlih dnevih človek mnogo lažje karkoli naredi kot pa če je vročina. Ni dobro, če je premrzlo, ni dobro če je prevroče, nekaj idealnega za delo je tista lepa zlata sredina, ampak vremenu žal ne moremo oporekati, je kako je in s tem se moramo zadovoljiti. Vedno moramo biti zadovoljni s tem kar imamo, saj nikoli ne vemo kdaj bo še huje.

Veter in vreme

Že na primer, če pogledate letošnje leto kako je čudno, ali ni? Včasih, ko gledaš vreme se ti zdi, da se mu je popolnoma zmešalo, so potresi, poplave, sploh ne dežuje več, ampak če je dež so že pravi nalivi, veter takšen, da te še odnese, če nisi ravno težka oseba in tako naprej. In ravno zaradi tega, če smo v takšni službi je zelo pomembno, da imamo zelo dobra in kakovostna delovna oblačila, da nas zaščitijo pred vsemi temi vremenskimi pojavi.

Dobra delovna jakna, delovne hlače, dobra obutev in to je to! Brez tega enostavno ne gre. Plus vsega tega, če kupite res dobre, kvalitetne stvari vam to zelo dolgo lahko služi, ne samo en mesec in gremo po novo opremo, ker je že ta uničena, ne ne, dobre stvari se ne uničijo kar tako! Kako pa bi izgledalo, da bi en gradbinec, ki dela z betonom, ali pa strehar, ki hodi po strehi, da bi delala kar v natikačih? Seveda da to nikakor ne gre skupaj, je potrebna dobra oprema.

Delovno oblačilo vpliva na počutje zaposlenega

Marsikdo si misli, pa eh, saj pa imam teniske in ravno tako gre. Ampak ni ravno tako. To je enako, če hodimo v hribe in imamo navadne teniske, je popolnoma drugačen občutek, kot pa če imamo prave pohodniške čevlje, čisto drugačen občutek je, in enako je pri delavskih rečeh. Vendar ljudje smo takšni, včasih damo nase in zase premalo, velikokrat nam je vseeno na udobje, ampak včasih pa vendarle poglejte tudi nase in se razvajajte, da bo vam udobno in fajn. Le enkrat se živi!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*