Potekla vozniška

Kdaj lahko rečemo, da nas je doletelo prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja? Prenehanje se izreče vedno kadar voznik v treh letih doseže ali pa preseže osemnajst kazenskih točk v cestnem prometu ali pa tudi, če si ne damo podaljšati vozniškega dovoljenja, kajne?! Brez dovoljenja pa res ne smemo voziti po cesti! Dajmo primer, ko ljudje vozijo po napačni strani ceste, na avtocesti!!!

Prometni prekrški - pravna pomoč po odvzemu ali prenehanju ...

Kdo za vraga ne vidi, da se vozi po napačni strani ceste, ko takoj vidiš da nekaj ni v redu, ko ti avtomobili proti tebi vozijo samo ti si edini, ki voziš napačno! Če pa tega ne vidiš pa res ne vem kdo takšnemu človeku da vozniški izpit, ker si ga res ne zasluži, ker kot prvo ogroža druge ljudi in pride do prometnih nesreč ter umrejo ali se poškodujejo ljudje, ki popolnoma pravilno vozijo in po predpisih.

24ur.com - Prekrški v tujini vas bodo pregajanjali tudi doma

Zaradi nekega malomarnega človeka pa nato nastrada nek človek, ki dela vse tako kot je treba. In točno tem ljudem, ki se vozijo v nasprotne strani, ne vem, ali zaradi adrenalina ali zaradi česa, ker table so namreč zelo dobro označene kje se sme voziti in kje ne, tako da tem je potrebno takoj odvzeti vozniško dovoljenje! Niti trenutka več ga ne bi smeli imeti, ko pride do tega. In v takih primerih lahko samo upamo, da ne bo smrtnih žrtev zaradi takšnih dobesedno rečeno, čudakov.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*