Poceni darila

Tudi poceni darila znajo biti zelo zanimiva in dobra ter lepa za slavljence. Marsikdo je mnenja, da je samo drago darilo tisto dobro darilo. Vendar tisti, ki tako mislite ste krepko v zmoti! Sama sem velikokrat dobivala draga darila, ampak niso imela nobenega pomena, niso bila za nič namenjena niti koristna ničemur, ampak vseeno sem bila zelo zadovoljna z darili to priznam, ampak nobene koristi nisem imela od njih.

Tudi poceni darila so lahko lepa in iz srca

Ko pa sem od koga dobila poceni darilo, ki se je videlo, da nima neke drage vrednosti pa sem imela kot prvo kaj si za početi z njo, je bila funkcionalna, namenjena čemu, kar se meni osebno zdi mnogo bolj bistvenejšega pomena kot pa, da imaš nekaj dragega pa nimaš si kaj s tistim za početi. Tako, da vidite kako je, da ni vse kar je drago super in nekega pomena, da je včasih nekaj bolj cenejšega boljše kot pa nekaj neizmerno dragega. Mogoče za tiste, ki so materialisti, da raje vidijo nekaj dragega, čeprav brez pomena to verjamem ja, ampak niso pa vsi materialisti.

Če poznate človeka kateremu kupujete darilo boste točno vedeli kaj bo hotel imeti, kaj bi ga razveselilo. Majhne stvari veliko več pomenijo kot pa nekaj velikega, verjemite! Ni vse zlato kar se sveti pravi rek.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*