Kovček

Pravi kovček za pravega popotnika

Danes je potovati že skorajda samoumevno. Kljub temu pa moramo pred potovanjem razmišljati, da se je za sanjsko potovanje potrebno tudi dobro pripraviti. Prvo, kar potrebujemo, je dober kovček, šele potem lahko razmišljamo naprej. Zakaj?

 

Sama sem strastna navdušenka nad potovanji, prepotovala sem že večino Evrope, v kolikor mi cenovno znese, pa rada obiščem tudi druge celine. Ko veliko potuješ, doživiš ogromno stvari in na koncu ugotoviš, da vsi pripetljaji niso tako rožnati, kot bi morali biti. Leta nazaj sem potovala s kovčkom brez ključavnice in oropali so me. Nič posebnega, nekaj gotovine in spominkov, ki sem jih kupila za prijatelje. Ko že omenjam spominke – pred tremi leti sem na Tajskem mami kupila ne ravno poceni stekleno vazo, pa se je zaradi nekvalitetnega kovčka razbila. In sem drugič zapored ostala brez spominkov. Ko smo v srednji šoli z Dunaja leteli v Barcelono na maturantski izlet, mi je ponagajal ročaj drugega kovčka – naenkrat se je zataknil in ni hotel ne naprej ne nazaj. Ker ga nisem mogla pospraviti, se je med nalaganjem prtljage seveda odlomil in en teden po Barceloni sem morala kovček vleči napol sključena. Po vseh teh neprijetnih izkušnjah sem se zamislila in ugotovila, da delam eno ključno napako – zmeraj kupim kovček, ki je cenovno najbolj ugoden, ne gledam pa na kvaliteto.


Varno, ugodno in v stilu

Pred kratkim sem v Bags&More kupila nov kovček znamke Roncato. Kovček ima posebno ključavnico, ki je odobrena s strani TSA (Travel Sentry Approved) in pomaga zaščititi prtljago pred krajo in nedovoljenimi posegi. Strah pred krajo je izginil. Na zadnjem potovanju sem zadovoljna ugotovila, da je teleskopska ročka na kovčku zelo kompaktna, za lažje prenašanje pa ima kovček tudi štiri gumijasta kolesca, ki so vrtljiva 360° in zaradi njih realne teže prtljage sploh ne občutim. V notranjosti je dodana mreža in pas za fiksiranje vsebine, ki mi je v veliko pomoč, kadar s potovanj nosim občutljivejše predmete.

 

Ker sem tako kot večina deklet tudi sama navdušena nad nakupovanjem, ponavadi s potovanja zmeraj pridem nekaj kilogramov težja – pa ne zato, ker bi se zredila, ampak zaradi novih oblačil. Roncato kovček ima razširljiv sistem za povečanje zmogljivosti prtljage, kar mi je izjemno v pomoč. Naenkrat potujem varno in v stilu. Če si tega želite tudi vi, vam priporočam pestro izbiro najrazličnejših kovčkov v Bags&More – najdete lahko kovčke vseh velikosti, barv in znamk vrhunske kvalitete. Še več, do 31.1. 2020 lahko na nekatere kovčke ob spletnem nakupu dobite tudi 30 % popust.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*