Katera menstrualna skodelica je najboljša?

Iščeš tisto svojo top menstrualno skodelico, ki te v bo tistih dnevih varovala, da tam spodaj ne bo umora? Hihi.  No, na kapsula.si si lahko izbereš svojo tapravo sopotnico za tiste dneve. Te skodelice so super, ker so za večkratno uporabo ne tako kot tampon ali pa vložek, ko ga lahko uporabiš enkrat in adijo. Pa če gledamo celo tega je kar drago, ko si moreš na vsakih par ur menjati to skodelico pa enkrat kupiš pa imaš za en lep čas, cenovno se ti mnogo bolj izplača, ko potegneš črto. Ko se ženske odločajo med tem ali bi kupile to ali ne jih je v večini najbolj strah, da kje to ne pušča, in da ne bodo kje v službi, trgovini in naenkrat in sploh opazile ne bodo, bi imele krvave hlače, hja res j zelo nelagodna stvarca ne, dobro vem kako je to.

Ni se mi tega še zgodilo s skodelico, kajti ja, jaz jo uporabljam, se pa mi je zgodilo z vložkom in to dvakrat. Enkrat ko sem ravno šla iz šole in na vlak in ko sem šla sem šla prvo na stranišče, čisto vedno ko sem imela te dneve, in tudi takrat sem šla za ziher da ja ne bo šlo kaj narobe, neeee pridem do semaforja, ker ni wcja in nič naenkrat se mi vlilo in grem na železniški postaji na stranišče in voila, zdaj pa reši to kako če nimaš s seboj rezervnih hlač. Še dobro, da sem imela jopico, da sem si zavezala okrog pasu in da se ni videlo da imam vse okrvavljeno.

Drugič pa se mi je zgodilo na enem sestanku in sprva sploh vedela nisem, prav sramotno je bilo, raje se sploh ne spominjam. Imam namreč kar močno menstruacijo sploh dva, včasih tri dni in sem že tako skoz na wcju in velikokrat sedim dlje za vsak slučaj, ampak ne meni se »vlije« ko grem iz stranišča, ko sem že dlje od wcja. Res, na momente sem prav jezna, da sem ženska, po drugi strani mi je fajn ampak kar se tega tiče pa sem res jezna, da morem imeti to. Hja kaj hočemo, tako pač je ne.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*