Imenik na spletu

Včasih se iskanje določenih spletnih strani lahko zavleče v nedogled, ko nikakor ne najdemo tega kar hočemo. Spletni imenik pa nam lahko omogoči lažje iskanje in dokončno najdbo določene strani. Jaz sem se prevečkrat znašel v dilemi, ko sem po par ur iskal preden sem našel nekaj kar sem potreboval.

blotta - Search Engine - Australia - Web - web directory

Izgubil sem toliko časa da groza in še živčen sem cel postal, ker mi je šlo na živce, da že tako dolgo iščem in iščem pa nič ne najdem. Kajti splet je velik in na njem najdemo marsikaj in preden najdemo točno določeno stvar pa lahko mine veliko ur. Zato odkar poznam tale spletni imenik ga redno uporabljam in takoj v parih minutah najdem to kar hočem in v ostalih urah, ki bi jih drugače porabil za iskanje sedaj lahko počnem kaj bolj zanimivega in koristnega, kot je to preživljanje prostega časa s svojo družino, ali pa preprost ogled filma z mojo boljšo polovico in tako naprej.

Comprehensive Web Directory Report for Online Businesses | Directory.

Je pa res, da veliko časa preživim za računalnikom, ker tudi veliko delam preko njega za službo in še druge razne reči in mi je nujen. Veliko se pa da tudi zaslužiti preko spleta in je res fajn, če obvladaš kar se da največ, ker če poznaš določene bližnjice, povezave si lahko prihraniš čas in veliko več narediš, če točno veš kje moraš kaj stisniti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*