Igrice za dva

Pari se naj v svojem odnosu kar se da čim bolj ukvarjajo en z drugim. Nudite si medsebojno toplino, bodite en za drugega, prisluhnite si, pogovarjajte se med seboj, flirtajte en z drugim vsak dan, kot da se ponovno osvajate, to pa zato, da ne pozabite tega čara, kajti pari, ki čez čas, ko so že dolgo skupaj pozabijo na to izgubi veza nek čar in pozabijo biti ljubljeni, zaljubljeni, eno.

Če se to v zvezi izgubi nastane problem, to pa ni v redu, sploh, če vemo, da smo si našli pravega partnerja, za katerega vemo da je vreden zaupanja, da stoji na realnih tleh, da nas ne bo varal, in tega nočemo izgubiti, potem se je potrebno vsak dan truditi, da se ne nehamo ljubiti med seboj. Res je, vsak dan seveda ne moremo biti romantični, kajti smo utrujeni od vsakdana, službe, če imamo otroke od otrok, vendar skušajmo narediti vsaj vsake toliko časa kaj posebnega za partnerja, da sam vidi, da nam ni vseeno zanj/zanjo.

Ustvarite si neke skupne igrice, kajti spolni odnosi je priporočljivo in super, da ostanejo kajne, da ne izvenijo popolnoma in to je treba ohranjati, kajti pri spolnih odnosih se par poistoveti, postane eno, čutita en drugega in zakaj si ne bi vsaj vsake toliko časa kaj pričarali. Recimo omislite si Laloka vibrator in naj moški ženski z vibratorjem ustvari užitke, saj veste, kot malce predigre, ženska pa naj moškemu ustvari s kakšno drugo rečjo malce predigre dokler ne pride do tiste resnične akcije. Vem ja, sliši se smešno, zakaj bi to moški in ženske sploh počeli, ampak point je, da ne počnemo vsak dan enakih stvari, enkratno je, ko počnete vsake toliko časa nekaj česar še sploh niste, da je tudi morda kaj adrenalinsko ali karkoli zanimivega, nekaj vzburljivega. In? Boste poskusili vajino ljubezen povzdigniti na nov nivo?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*