Detralex

Kakršnakoli bolezen je vedno neprijetna, in ni važno katera je. Nikoli ni dobro, ko vemo, da moramo jesti kakšne tablete, da se pozdravimo! Vsaj pri meni je tako, kajti sama zelo dobro vem, kako zelo rada sem zdrava, tako kot najbrž kar vsak si želi, kajne?

detralex_apelsinai

 

Moji prijateljici je nekaj dni nazaj zdravnik priporočil zdravilo detralex, ki se uporablja za zdravljenje simptomov limfedema, kronične bolezni ven in akutne hemoroidalne bolezni pri odraslih, in s tem zdravilom se lahko zelo dobro da preprečiti nastajanje krčnih žil, posledica česar so po navadi težke in boleče noge. Ko mi je povedala, za kaj se uporablja in kaj ji je sem se kar slabo počutila, kot da bi to sama imela, saj vedno, ko mi kdo reče, da je bolan, da mora kaj jemati se ne počutim dobro, ker nobenemu ne privoščim ničesar slabega.

original_296905_soY9VyEtDFCjg89QGc2ui_89c

 

Ampak kaj hočemo, to je življenje in z življenjem se je potrebno soočiti na takšen ali drugačen način. Najbrž bi bilo vse preveč lepo, če bi bili vsi srečni in zdravi. Če imamo bolezen se je treba samo tolažiti s tem, da bomo to preboleli, ter da za vsakim dežjem posije sonce. Bolj, ko bomo pozitivni, bolj lepše bomo prišli skozi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*