Bodi sexy vsak dan!

Si želiš kupiti modni dodatek kot je na primer ročna ura pa ne veš kje imajo dobro ponudbo? No naj ti pomagam pri tej zadevici. Sama sem jo nedolgo nazaj iskala, eno lepo elegantno žensko ročno uro, in prebrskala sem cel splet, da sem prišla na stran, ker pa je bila moja TOP urca. Našla sem jo na huda-ura.com, ponudba je nenormalno posebna, všeč mi je bilo, ker sem 123 našla kar sem hotela.

Sama obožujem modne dodatke in vsake toliko časa si nekaj kupim. Sedaj je bila na vrti ročna ura, nedolgo nazaj sem si kupila uhančke, še pred uhančki je bila na vrsti torbica in tako naprej. Za tole urco imam v namenu si kupiti še neko lepo zapestnico in pa prstančke. Ne neke zaročne prstane, hehe, ampak te modne ko so, ko lahko lepo kombiniraš k vsemu in je le kot modni dodatek.

Nimam vsak dan rada na sebi tisoč modnih dodatkov, ampak vsake toliko časa pa dam kaj nase, odvisno od tega kaj imam oblečeno, kam grem tisti dan, kakšna je priložnost. Rada skrbim zase, to mi je res v veliko veselje, rada sem ženska (če odštejemo tiste dneve v mesecu, tistih dnevov ne maram, hehe), drugače pa ja, super je biti ženska, moda za ženske je fantastična in toliko ponudbe, da moja denarnica ni niti pol % toliko debela koliko stvari jaz NUJNO potrebujem, čeprav ne potrebujem vsega kar kupujem, ampak ja, ženske vedno potrebujemo vse in še več.

Pa kaj! Življenje je eno, uživam ga do konca in tudi ti si tako reci! Bodi boginja lepote vsak dan, naj se ozirajo za teboj na cesti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*